torstai 2. syyskuuta 2010

Koira, joka söi kengän

Voi herranjestas. Aino oli päättänyt viihdyttää itseään uusien korkokenkieni parissa. Yksikään kenkä ei ole tätä ennen joutunut shelttihyökkäyksen kohteeksi. Tämä päivä muistetaan.

Koirapuistossakin tapahtui tänään kummia. Paikalla oli kuusi kiinanharjakoiraa, jotka vaikuttivat ensialkuun sopivilta leikkikavereilta. Aitauksessa uroskoirat osoittivat välitöntä kiinnostusta Ainon siveyden häpäisyyn ja tästäkös saman seurueen mustasukkaiset nartut vimmastuivat. Ainon yrittäessä leikkiä poikien kanssa, tulivat nartut oitis väliin ja tekivät selväksi lauman hierarkian. Että se niistä viattomista leikeistä. Omistajat eivät (tietenkään) laittaneet tikkua ristiin vihaisten koiriensa rauhoittamiseksi.

Lopuksi vielä kuvapari, näin se tapahtui:



3 kommenttia:

  1. Onko Ainolla ollut juoksut jo? Tuli vain tästä ja edellisestä viestistäsi mieleen, että näinköhän se ennakoisi kiimaa. Onko Aino pissaillut lenkeillä enemmän?

    VastaaPoista
  2. Ei ole ollut. "Merkkailee" lenkillä kyllä vähän väliä. Tätä on jatkunut jo kuukauden ajan. Tänään tosiaan löytyi myös sählymaila tuhottuna. Olisi kyllä todella lohdullista, jos tämä outo käytös johtuisi niistä tulevista juoksistsa.

    VastaaPoista
  3. Jotkut koirat hämmästyvät ensimmäisistä juoksuistaan ja silloin saattavat tuhota hormonimyrksyn kourissa asioita. Onhan Aino kyllä sen ikäinenkin, että juoksut voivat olla tulossa. Kannattaa tarkkailla vähän peräpäätä. Mä ehkä nostaisin kaikki kielletyt tavarat ylemmäs, vetäisin listoihin tms. etikkavettä ja antaisin paljon luvallista järsimistä. Se voi auttaa tuohon tuohoamiseen.

    VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentistasi. :)