tiistai 17. elokuuta 2010

Bald and the beautiful

Täällä ollaan kaljuja. Ainolla on megaluokan karvanlähtö ja muutenkin neiti käyttäytyy kuin takapuoleen ammuttu karhu. Ei tässä mitään, Tervakosken kv-näyttely nyt vaan sattuu olemaan kahden viikon päästä. Kädet ilmaan ja riemuhuutoja, sillä hyvällä onnella koiran juoksut ehtivät vielä napsahtaa päälle ennen näyttelyä.
Ilouutisia on kuitenkin myös kerrottavana, sillä Aino uskaltautui mökillä ihan omakätisesti uimaan! Olihan siinä hieman maanittelun makua ilmassa, kun tyttö lopulta kahlasi veteen ”pelastamaan” mammaa. Sheltin lihaksilla ei Aino saanut ketään raahattua rantaan, mutta ensikertalaisen yritys, oli kaikenkaikkiaan aika herttainen. Uudestaan ei koiraa enää saanutkaan houkuteltua veteen. Virheistä oppii näköjään hölmömpikin :)

Bongasimme kesän ensimmäisen punkin Ainon korvasta mökkireissulla. Ei hyvä. Onneksi ötökkä ei ollut ehtinyt imutella kovin kauaa.

Ainon läskikuurista sen verran, että vaihdoimme nappulamerkkiä Royal Caninista Jahti&Vahtiin. Uudessa ruoassa on 24% rasvaa, joten ehkä tästä saisi sitä massaa vähän lisää. Ainon kanssa liikutaan kuitenkin suhteellisen paljon, joten ruoan energiapitoisuus saa olla korkeampi. Katsotaan jääkö tuosta sitten jotain niiden kuuluisien kylkiluiden päälle.

Pari viikkoa on vielä lomaa jäljellä ja sitten alkaa opiskelut ja ah-niin-ihana arki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentistasi. :)