lauantai 3. heinäkuuta 2010

Kauneuskilpailuja, loputonta puunausta ja muutama uintiliike

Näyttelyt saavat jatkoa huomenna Forssan kaikkien rotujen näyttelyssä. Ensimmäiset viralliset ja juniorluokka, ei varmaan tarvitse kysyä jännittääkö. Pesimme Ainon tänään ensimmmäistä kertaa shampoolla, jonka valitsimme eläinkaupasta miljoonan vuoden pohdinnan jälkeen. Myyjästä ei paljon ollut apua, kun hän ei edes tiennyt minkälainen koira on shetlanninlammaskoira. Hädissäni luin luetteloa eri shampoista ja hoitoaineista ja lopulta saimme kuin saimmekin valittua joukosta "esittelytekstin" perusteella sopivimman. Mömmö tuoksuikin vielä tosi hyvältä, niin eihän se voi silloin huonoa olla!

Joku varmaan taivastelee jo, mitä väliä jollain shampoolla on. Uskon kuitenkin tuotemainontaan (sekä kauhutarinoihin) sen verran, etten halua pestä shelttiä samalla shampoolla kuin silkkiterrieriä. Rasvainen ja superkiiltävä turkki näyttelyä edeltävänä iltana, ei kiitos.

Tähän samaan syssyyn voisi vielä muutaman sanan kirjoittaa Juhannuksesta. Ainon ensimmäiset uintikokemukset eivät ole olleet kovinkaan hedelmällisiä. Ensimmäisen kerran Ainon pääsi uimaan kun järvessä oli vielä jäät. Toinen kerta oli nyt Juhannuksena, kun neiti tippui laiturilta eikä osannut uida. Ehdimme jo huokailla, että uimakouluun joudumme menemään. Isännän avustuksella saimme Ainon houkuteltua veteen. Ehkä siinä oli jopa hiukan pakottamisen makua, mutta kyllähän tuo tyttö sitten pääsi muutaman uintiliikkeen näyttämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentistasi. :)