tiistai 8. maaliskuuta 2011

Ei haukku haavaa tee, ellei halol' päähän lyö

Tämä emäntä on jo kolmatta päivää kuumeen kourissa. Varsinainen flunssa on kestänyt jo pari viikkoa. Alan jo elätellä toiveita siitä, jos jossain vaiheessa pääsisin nauttimaan tuosta ihanasta kevätsäästä. Koiran ulkoiluttaminen on langennut mieheni niskoille, kun olen itse maannut vain vällyjen alla.

Ainosta lähtee isoina tuppoina karvaa. Loistavaa. En edes tiennyt, että koirasta voi lähteä noin paljon karvaa. Viime viikonloppuna kävimme vanhempieni luona tartuttamassa flunssaa ja isäni huomautti Ainon näyttävän hiukan kummalliselta. Niin, sitä se karvojen lähteminen teettää. 

Huomasin äsken, että toukokuun alussa järjestettävään Tampereen kv näyttelyyn on pian ilmoittautuminen. Tuomari on norjalainen Helge Lie, josta meillä ei ole valitettavasti mitään kokemuksia. Mikäli joku tietää kyseisestä tuomarista jotain mukavaa, niin minulle voi laittaa viestiä.  Messukeskuksen koiranäyttelyn jälkeen hiukan epäilyttää viedä koiraa näin isoihin tapahtumiin. Uudet näyttelysäännöt ovat varsin mielenkiintoiset. Itseäni hiukan pelottaa, jos ihmiset tuovat sairaita koiria näyttelyyn, kun ilmoittautumismaksua ei saa enää takaisin mikäli koira tai omistaja sairastuu.

Kunhan saan selätettyä tämän flunssan, niin suunnitelmissa on lähteä talvitauon jälkeen kunnon juoksulenkille. Parastahan on, että voimme ottaa Ainon mukaan. Saa nähdä meneekö homma ihan pipariksi, kun Ainolla on kuitenkin pahoja taipumuksia haukkua ja ryntäillä koirien perään. Pääseepähän taas hokemaan, ettei meidän koira ole vaarallinen, vaikka se ehkä näyttääkin siltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ja kumarrus kommentistasi. :)