tiistai 5. lokakuuta 2010

Missi ei voi olla kalju

Aikaisemmin täällä blogin puolella on ollut puhetta siitä, että tämän vuoden näyttelyt ovat meidän kohdalta ohi. Kovasti haluaisimme lähteä vielä tänä vuonna kehään pyörimään, kun ensi vuoden puolella uudet näyttelysäännöt tulevat kuitenkin voimaan. Jokin aika sitten puhuimme, jos ilmoittautuisimme 13.11. Jyväskylän kansainväliseen näyttelyyn, mutta ei taida rahkeet riittää. Tuntuu älyttömältä maksaa 35 euroa, kun koira ei kuitenkaan ole parhaassa karvassa ja käytöskin on vähän sitä sun tätä. Ainoa ei varmaan haittaisi matkustaminen lainkaan. Näyttelykehässä on kuitenkin tarjolla ilmaista juustoa ja mukavia hauvoja, joita voi haistella kehän ulkopuolella.













Pientä pentukuumetta on ilmassa. Tästä ei varmaan saisi puhua ääneen, mutta tulipahan sanottua kuitenkin. Kai se on myönnettävä, että jossain vaiheessa toisen koiran ottaminen on ajankohtaista. Olemme suunnitelleet jo kauan, että Ainolle otetaan jossain vaiheessa kaveri. Vasta nyt tajusimme, että parempi antaa kuitenkin Ainon kasvaa ja rauhoittua ennen kuin toinen pörriäinen otetaan nurkkiin pyörimään. Ajatus siitä, että pentu ottaisi mallia Ainon tämän hetkisistä tempuista nostattaa niskakarvat pystyyn. 

 

2 kommenttia:

  1. Moikkelis!
    Tuossa ekassa kuvassa Aino ei näytä lainkaan kaljulta, vaan hyvin upeelta pörheine häntineen! :-) Mutta joo onhan nuo näyttelymaksut niin kalliita, että jos on sellanen fiilis, että menestymismahikset ei oo hyvät niin ei varmaan huvita mennä näyttelyihin.. Niin kuin ei meitäkään Prissen kanssa... Mutta no sillä onkin vähän "vakavampi vika". :P Muutama viikko sitten oltiin pitkästä aikaa mätsäreissä ja Prisse sai sinisen nauhan ja that's it.. pyh sanon minä! Prisse käyttäytyikin niin kauniisti, että olis ansainnu jotain muutakuin sinisen narun (joka sitä paitsi oli jostain lahjapaperirullasta leikattu; osallistujia niin paljon, et "virallinen" nauha loppui kesken).

    Mutta syksyn jatkoja! Olis taas mukava puistoilla joskus, kunhan saadaan aikataulut sovitettua yhteen. :)

    VastaaPoista
  2. Moi!
    Mätsäreiden "tuomarit" arvostelee välillä koirat miten sattuu. Meillä monesti käynyt niin, että Aino on esiintynyt tosi mahtavasti ja sitten joku puudeli vie voiton, koska omistajan ja koiran "yhteistyö" sujui paremmin. Kyllähän mekin kehumme koiraa, kun se kävelee hyvin, mutta ei kai tartte koko ajan lässyttää "hyvähyvähyvä" :D Aino saattaa sitä paitsi saada hepulin, jos sille alkaa kimittämään kesken kävelyn jotain höpöjä.

    Voisi tässä lähiaikoina törmäillä, niin tytöt pääsee riehumaan :)Laitahan viestiä millon sulle soppii :)

    VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentistasi. :)