maanantai 2. toukokuuta 2011

Kevätpörriäinen

Mahtuu mahtuu...
Pöyhkeä vai röyhkeä?Se oli orava
Hiljaiselomme jatkuu, mutta ei kauaa. Pian on taas aika startata kesän näyttelykausi. Yliopisto-opinnot jatkuvat seuraavan kerran vasta syksyllä ja nyt on ansaitun kesäloman aika.

Viikko sitten vietimme hääjuhlaa ja veimme pikku pörriäisemme kasvattajan hellään huomaan viikonlopun ajaksi. Muut sheltlantilaiset hyväksyivät Ainon laumaan todella nopeasti ja kasvattaja kehui Ainoa avoimeksi ja ihmisläheiseksi. Ihan kauheaksi hirviöksi koira ei ole siis meidän hoteissa muuttunut. Onneksi.

Toisia juoksuja ei ole näkynyt eikä kuulunut, mutta minulla on vahva aavistus, että pian saamme vaipat neidillemme pukea. Lisää alleviivaustusseja tai muuta tavaraa Aino ei ole hormonimyrskyissään viime aikoina tuhonnut. Ehkä ihan hyvä näin.

4 kommenttia:

 1. Ihana pirpana teillä! Eksyin tänne bloglovinin kautta. :) Meilläkin on kaksi shetlantilaista. Sen verran kävin utelemassa teidän neitokaisen sukutalua, että Ainon isukki on meidän Brandyn vaari ja Helmin iso-vaari. :D Teretulemast kurkkailee meidänkin blogia, jos kiinnostaa. ;)

  VastaaPoista
 2. Jonna: Kiva, kun kävit kommentoimassa. :) Näitä "sukulaisia" tuntuu pöllähtävän aina välillä, kun Ainonkin isä ehti aika monta pentuetta tehdä. :D

  Täytyypä tulla kurkkailemaan teidänkin karvaturreja. ;)

  VastaaPoista
 3. Erittäin kaunis koira.

  VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentistasi. :)