lauantai 6. marraskuuta 2010

Love stinks!

Kävimme tuossa muutama päivä sitten pitkästä aikaa Tesoman koirapuistossa. Olimme jo menossa ohi, kunnes huomasimme, että puistossa oli kaksi shelttiä. Pitihän se tietenkin mennä moikkaamaan saman rodun edustajia, kun harvoin kuitenkaan koirapuistossa sattuu olemaan samaan aikaan useampia shelttejä.

Nämä ihanaiset bluemerlet osoittautuivatkin erittäin viirileiksi nuoriksi miehiksi ja myöskin äärimmäisen kiinnostuneiksi koiramme astutuksesta. Oli siinä naurussa pitelemistä, kun Aino yritti korvat luimussa paeta liian innokkaita kosijoita. Pojilla oli taas korvat luimussa ihan jostain muusta syystä. Mielenkiintoisinta oli se, että muut urokset eivät olleet kiinnostuneita Ainosta, vaan ainoastaan merlepojat. Liekö jotain roturasismia ollut liikkeellä tai sitten isommat koirat vain fiksuina tajusivat fyysisen mahdottomuuden olevan rakkauden esteenä!

4 kommenttia:

  1. Vissiin tais Aino olla vielä "juoksuntuoksuinen", että pojat vähän yritteli. :P Tai sitten Aino on vaan niin vastustamaton sheltti-uroiden mielestä. :) Mutta asiasta seinään, tuli nyt tuosta "missi ei voi olla kalju" -otsikosta mieleen, että kuinka paljon sitä karvaa Ainolta oikein lähti ja lähtikö tasaisesti joka puolelta? Kun Prisseltä on nyt alkanut lähteä karvaa epätavallisen paljon (tai siis tätä ennen siltä ei oikeestaan ole lähtenyt yhtään karvaa) ja erityisesti takajalkojen sivuilta jostain syystä.. Niin mietin vaan, että onkohan se normaalia, vai onko sillä joku kapi taikka ties mikä pälvisilsa... No onneks mennään ens viikolla rokotuksille, että siellä voipi kysäistä tuosta.

    VastaaPoista
  2. Varmaankin vielä juoksuiselle tuoksui, kun pojat olivat kuin magneetit kintereillä :D Mutta tuosta karvanlähdöstä. Kyllä Ainolta lähti ihan tasaisesti joka puolelta karvat, eniten ehkä selästä ja takapuolesta. En osaa yhtään sanoa, miten normaalia tuo Prissen "kaljuuntuminen" on. Varmaan tosiaan kannattaa kysyä lääkäriltä. Voisi kyllä kuvitella, että se liittyy jotenkin juoksuihin? Ootko vaihtanut ruokaa tms, ettei johtuis jostain puutoksesta?

    VastaaPoista
  3. Tänään sitten tuli käytyä lekurilla ja ell:n mukaan ihan normaalia karvanlähtöä on Prissellä. Mä vaan amatöörinä ylireagoin, mutta Prisseltä ei oikeestaan ennen tätä oo lähteny karvan karvaa, niin sitten se yhtäkkinen kaljuuntuminen säikäytti. :P

    VastaaPoista
  4. Hyvä ettei ole mitään vakavaa :) Yllättävän paljon Ainosta lähtee karvaa, kun tuntuu että koko ajan joutuu imuroimaan karvapalloja nurkista :D Muistan kun hehkutin ennen noita hormonimyrskyjä ja kaljuuntumista, ettei Ainosta lähde karvaa melkein ollenkaan.

    VastaaPoista

Kiitos ja kumarrus kommentistasi. :)